Loading...

Contact

Telefoonnummer

015-2126959

Adres

Ezelsveldlaan 108a 2611 DK Delft

Email

info@oapd.nl

U kunt een afspraak maken door telefonisch contact met de praktijk op te nemen op nummer 015-2126959 (keuzemenu 3). Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 en van 14.00 tot 16.30.

Omdat het momenteel erg druk is, zijn de wachttijden aan de telefoon langer dan gewoonlijk. U kunt ook een email sturen naar info@oapd.nl of het onderstaande contactformulier invullen.

Bel direct 015-2126959 in geval van spoed.

Of verzend ons uw vraag via onderstaand contactformulier.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.

  Afsprakenbeleid Oogartsenpraktijk Delfland

   

  Momenteel verstuurt Oogartsenpraktijk Delfland geen afspraakherinnering per post, mail, sms of Whatsapp bericht. Daarom stellen we u graag op de hoogte van ons afsprakenbeleid voor alle vervolgafspraken die u bij Oogartsenpraktijk Delfland zult hebben.

  Als u uw afspraak om welke reden dan ook moet afzeggen, doe dat dan ruim van tevoren, maar minimaal 24 uur voor de feitelijke afspraak. Dan kunnen wij de voor u gereserveerde tijd nog invullen met iemand die op de wachtlijst staat.

  Wanneer u NIET 24 uur voor de behandeling annuleert of wanneer u zonder berichtgeving de afspraak niet nakomt, wordt deze aan u doorberekend. Oogartsenpraktijk Delfland hanteert een standaard tarief voor een niet nagekomen afspraak van 50 euro. Let op: deze nota is niet te declareren bij uw zorgverzekeraar.

  Een afspraak kunt u annuleren of verzetten via telefoonnummer 015-2126959. Indien we niet telefonisch bereikbaar zijn kunt u een email sturen aan info@oapd.nl.

  Als er een dringende reden was waardoor u niet in staat was uw afspraak af te zeggen kan dit meestal in alle redelijkheid besproken worden.

  Oogartsenpraktijk Delfland is continu bezig met het verbeteren van kwaliteit van zorg. Goede zorg betekent ook dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt. Als patiënten die niet op een afspraak kunnen komen op tijd afbellen, blijven de wachttijden zo kort mogelijk.