Loading...

Afsprakenbeleid Oogartsenpraktijk Delfland

Afsprakenbeleid Oogartsenpraktijk Delfland

 

Geachte meneer/mevrouw,

Graag stellen we u graag op de hoogte van ons afsprakenbeleid voor alle (vervolg)afspraken die u bij Oogartsenpraktijk Delfland zult hebben.

Momenteel verstuurt Oogartsenpraktijk Delfland enkel een afspraakbevestiging en -herinnering per e-mail, niet per post en (nog) niet per sms.

Als u uw afspraak om welke reden dan ook moet afzeggen, doe dat dan ruim van tevoren, maar minimaal 24 uur voor de feitelijke afspraak. Dan kunnen wij de voor u gereserveerde tijd nog aan een andere patiënt aanbieden.

Wanneer u NIET 24 uur voor de behandeling annuleert of wanneer u zonder berichtgeving de afspraak niet nakomt, wordt deze aan u doorberekend.

Oogartsenpraktijk Delfland hanteert een standaard tarief voor een niet nagekomen afspraak van 50 euro. Let op: deze nota is niet te declareren bij uw zorgverzekeraar.

Een afspraak kunt u annuleren of verzetten via telefoonnummer 015-2126959. Indien we niet telefonisch bereikbaar zijn kunt u een email sturen aan info@oapd.nl. Als er een dringende reden was waardoor u niet in staat was uw afspraak af te zeggen kan dit meestal in alle redelijkheid besproken worden.

Oogartsenpraktijk Delfland is continu bezig met het verbeteren van kwaliteit van zorg. Goede zorg betekent ook dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt. Als patiënten die niet op een afspraak kunnen komen op tijd afbellen, blijven de wachttijden zo kort mogelijk.