Loading...

Afspraak maken

Afspraak maken

 

Voor het maken van een afspraak is altijd een verwijsbrief nodig. Vanaf 1 januari 2021 worden verwijsbrieven van de huisarts, jeugdarts en van een optometrist geaccepteerd.

U kunt telefonisch een afspraak maken, maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 en van 14.00-16.30 uur: 015-2126959

Omdat het momenteel erg druk is, zijn de wachttijden aan de telefoon langer dan gewoonlijk. U kunt ook een email sturen naar info@oapd.nl met het verzoek of wij contact opnemen met u om een afspraak te maken. Vermeldt in de email graag het ZD-nummer van de verwijsbrief, uw postcode, huisnummer en telefoonnummer dan proberen wij u binnen uiterlijk twee dagen terug te bellen voor het maken van een afspraak.

Voor spoedgevallen kunt u tijdens openingstijden bij ons terecht. U dient wel altijd eerst met ons te bellen (keuzemenu 1) of contact op te nemen met uw huisarts.


BELANGRIJK:
Oogartsenpraktijk Delfland stuurt geen brief, sms of whatsapp ter bevestiging/herinnering van uw afspraak. Wij verzoeken u vriendelijk de (telefonisch) gemaakte afspraak goed te noteren.

Niet nagekomen afspraken of afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd worden in rekening gebracht. Zie voor meer informatie het OAPD afsprakenbeleid.

Contactformulier

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.